2

MUST READ

Pavarësia, në Vlorë Meta, Rama dhe Thaçi. Mungon Haradinaj

Në qytetin e Vlorës sapo kane nisur ceremonitë festive për 105-vjetorin e shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë. Në këtë ceremoni, marrin pjesë presidenti Ilir Meta,...