4

MUST READ

BE-ja mendojne ta “perjashtojne” SHBA-në nga dialogu Kosovë – Serbi për...

Bashkimi Evropian, përkatësisht Gjermania dhe Franca dëshirojnë që të anashkalojnë Shtetet e Bashkuara të Amerikës, nga dialogu ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, për shkak të...