5

MUST READ

“Qeveria e re e Kosovës duhet të heqë taksën, të rinisë...

Matthew Palmer, Zëvendësndihmës Sekretar i Shtetit për Çështjet e Evropës dhe Euroazisë, ka thënë se Kosova e ka për detyrë primare të zgjedhë qeverinë...