SHPËRNDAJE

Në qytetin e Gjirokastrës, teksa kryheshin punime restauruese në një godinë të njohur në pazarin e vjetër, u zbulua një pus 17 metër i thellë. Pusi është zbuluar në godinën e njohur si gjashtë-këndëshi

Kjo vepër sipas specialistëve, mendohet të jetë mbi 200-vjeçare, ndërsa uji i që del prej tij është krejtësisht i pijshëm dhe i ftohtë./libohovaonline

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here