SHPËRNDAJE

Është vetëm 15 vjeç dhe mund të quhet gjeniu shqiptar i matematikës. E

dhe pse familja nuk ka patur mundësi ta çojë në shkollë apo kurse private, Rei Dunja vjen vetëm me çmime nga olimpiadat ndërkombëtare të matematikës.

Madje në Slloveni, ai u ftua që të ndjekë universitetin pa përfunduar ende gjimnazin.

Historinë e sjell gazetarja Bruna Kërçyku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here