SHPËRNDAJE

A e dini se Aleksandri i Madh, kishte një djalë? me Emrin Pinton?, Por për të gjithë ju që e doni shumë historinë shqiptare, po ju tregoj një Sekret të Jashtëzakonshëm. Djali i Aleksandrit të Madh, Phinton, zgjodhi që në fundin e jetës së tij, “të flinte” në fshatin Plloç të Vlorës, së bashku me Perëndeshën e Bukurisë Afërdita /Më poshtë keni edhe një listë arkeologjike, për disa nga monumentet e rëndësishme arkeologjike të gjendura në Shqipëri. Këto informacione, janë gjendur, në bibliotekën mistike të Aleksandrisë…. / Do mbeteni të befasuar, nga thesaret tona kombëtare!PHINTON, THE SON OF ALEXANDER AND APHRODITE – Illyria – Amantia (Plloçë – Vlora, Albania / Dedication to Aphrodite Pandamos / -Pinton, Djali i Aleksandrit, dhe Afërdita, Fragment Arkeologjik në Fshatin Plloç të Vlorës / FRAGMENTE BIBLIOGRAFIE MBI ANTIKITETIN DHE ARKEOLOGJINË E SHQIPËRISË /FRAGMENTE THESARESH ARKEOLOGJIKE SHQIPTARE.

Illyria — Amantia (Ploçë) — 2nd c. BC / Varri i Pinton-it, djalit të Aleksandrit në Fshatin Plloçë të Vlorës!
SHPËRNDAJNI JU LUTEM!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here