SHPËRNDAJE

Gjatë fushatës antishqiptare të Dervish Pashës, më 19 Nëntor 1880, në Shkodër u formua një Komitet prej 12 vetash që i bëri thirrje patriotëve shqiptarë, të mos e ndërprisnin luftën për mbrojtejn e Ulqinit dhe të viseve të tjera shqiptare, që mundoheshin t’i shkulnin nga trungu arbëror.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here