SHPËRNDAJE

Pronar i i ri i kësaj vlere kulturore-historike, me vlerë për shqiptarët, është Kisha Sveti Atanasija, e cila gjithësej ka marrë në pronësi të saj 46.802 m2.
Kështu fillon uzurpimi i tokave shqiptare.

Fillon me shpronësim, vazhdon me ndërtim të disa objekteve më të vogla dhe përfundon me ndërtimin e një Manastiri gjigand !
Për të kundërshtuar këtë patjetër që duhet të vijë në pushtet Aleanca për Shqiptarët, me Zijadin Selën në krye.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here