SHPËRNDAJE

Në Antarktik është zbuluar një objekt misterioz. Bazuar në pamjet satelitore, shkencëtari  Valentin Degterjov ka deklaruar se objekti i gjetur mund t’u përkas krijesave jashtëtokësore

Ai është gjetur në një mal të kontinentit të akullt dhe paraqitet me një formë romboidi që mund të ketë rënë para qindra ose mijëra vjetësh.

Në Tokë ende nuk ka pajisje të tilla dhe është ruajtur për shkak të temperaturave të ulëta, pasi që ka qëndruar pranë shtresës së trashë të akullit dhe borës. Objekti është krijuar nga një metal i trashë me ngjyrë të bardhë dhe është shumë i madh: gjatësia është 30 metra dhe gjerësia 15-20 metra”,- ka thënë Degterjov. /Joq.al

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here