SHPËRNDAJE

Shkruan: Shqipe HOXHA

The castle of Artana- Novobërda

Në pjesën lindore, terreni ngrihet gradualisht dhe kalon në një kodër tjetër më të vogël, në platenë e epërme, nën të cilën gjenden rrënojat e një kishe të madhe mesjetare të tipit katedrale.

Novo Brdo Castle wall detail

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here