SHPËRNDAJE

Përshëndetja e sinqertë njerzore, ishte kodi jonë i lashtësisë, që na mundësoi ruajtjen nga degjenerimi i projekteve të aleancave antishqiptare!

-Man-Men, njeriu ne Angisht, në shqipe është kuptimi i qenjës që ka Men, mendje dhe këtu është një foto e përshëndetjes kokë me kokë ku rrin mendja -/s/p/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here