SHPËRNDAJE

Dhe gjyshërit e shqiptarëve morën pjesë në luftën e Trojës, të udhëhequr nga Akili (… në njërën anë) dhe Hector (nga ana tjetër;

Maurico Druon, Sekretar i Akademise Franceze.

Albanians belong to people older than history itself, and the grandparents of Albanians took part in the war of Troy, led by Achilles (… on the one hand) and Hector (on the other)

Secretary Maurico Druon French Academy

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here