SHPËRNDAJE

Ëndrra e nënës së Gjergj Kastriotit, ajo kishte parë një ëndërr ku do të lind’te një dragua i cili do t’i bënte ballë edhe perandorive më të mëdha, ngjashëm është sikur ëndrra e nënës së Aleksandrit të Madh, të dya nënave iu plotësua ëndrra që kishin parë, sepse vërtet lindën dargonjë!

Skicimi është bërë në vitin 1533 në Gjermani dhe u publikua në Frankfurt më 1620!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here