SHPËRNDAJE

Në vitët e 90-ta filluan luftëratë në ish-Jugosllavi të nxitura nga politika shoveniste serbe, dhe gjatë këtyre luftërave u pa fytyra e vërtetë barbare e serbëve duke kryer krime të tmerrshme që nga Kroacia deri në Kosovë.

FMimages iu sjellë 10 thëniët që nga Bill Clinton deri të Margaret Thatcher për barbaritë serbe.

Bill Clinton
Jacques Chirac
Margaret Thatcher
Hillary Clinton
Javier Solana
Robin Cook
Richard Holbrooke
Madeleine Albright
Jamie Shea
Martti Ahtisaari

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here