SHPËRNDAJE

Ndoshta është qyteti më interesant, më fin dhe më perëndimor në Shqipëri. Përshtypjet mund t’i jepni duke parë këto fotografi të rralla buzëmbrëmjeje të bëra në parkun e Korçës. Me të drejtë bashkia Korçë e quan sot për sot parkun më të bukur në Shqipëri.

/Konica

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here