SHPËRNDAJE

Historiani Arben Llalla ka publikuar një hartë e cila ndodhet në muzeun grek, ku paraqet edhe një detaj mjaft interesant.

Në këtë hartë tregohet qartë që Epiri është shqiptar dhe historiani e ka publikuar si një mesazh për grekët.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here