SHPËRNDAJE

Ndërsa një urë e vjetër është shpallur zonë e mbrojtur si Ura e Kamarës, në harresë është lënë një fragment ure shumë pranë saj në fshatin Labinot Fushe. Kjo urë është gati e zënë nga një objekt i ri dhe është jasht vëmëndjes së publikut.

Ja çfarë thotë Shefqet Deliallisi:

Foto e 100 viteve më parë!
Ura egziston dhe sot, ne qender te Labinotit, fare pranë rrugës nacionale, fatkeqësisht larg vemendjes, prapa nje objekti ndertuar pas vitit 1990, qe i merr frymen dhe pamjen. Ura eshte ne prag te rrenimit…
Le te shërbejë kjo foto si terheqje vemendje për shpëtimin dhe restaurimin e urës…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here