SHPËRNDAJE

Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar përmes protestave të dates 28 Nentor në pikën kufitare në Morinë, kanë kërkuar që të gjitha shqiptarët të bashkohen në një shtet të vetëm.

Tahir Veliu kryetar i kësaj lëvizje edhe në emisionin “Fakt Plus” në Tribuna Channel, thotë se do të kerkojnë përmes të gjitha institucioneve që dy shtetet shqiptare të bëhen një shtet i vetëm.

Veliu tha se nëse nuk arrihet që të fillojë puna për bashkimin e trojeve shqiptare, do të fillojnë të kërkojnë bashkim edhe përmes formave të tjera.

Sipas Veliut, do të protestohet dhe do të synohet rrënim i pikës kufitare mes Kosovës dhe Shqipërisë.

“Protesta, aktivitet deri tek shembja fizike e kufirit Shqipëri Kosovë”, tha Veliu.

Për më shumë VIDEO:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here