SHPËRNDAJE

Kjo foto tregonë gratë dhe fëmijët shqiptarë të dëbuar nga trojet shqiptare në Mal të Zi.

Më mijra shqiptarë janë vrarë nga serbët në Mal të Zi, dhe me mijra të tjerë janë dëbuar në Shqipëri, duke bër kështu spastrim etnik.

Kur këta të pastrehë, gra dhe fëmijë të mjerë vërshuan përmes linjave në kufirin Shqipëri-Mali i Zi, ishte Kryqi i Kuq Amerikan që i gjeti në mizerje, të kapluar nga parazitët dhe duke vdekur nga uria.

Kryqi i Kuq Amerikan ju kishte dhënë ushqim dhe strehim.

Rrëfimi nga profesori Lieut. Col. H.J. Fairclough, Stanford University in California.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here