SHPËRNDAJE

Gazetari e pyet ne fund te intervistës , se si dëshiron ti përshëndesë shqiptaret dhe President Bill Clinton pa hezitim iu përgjigj:

– Sigurisht me shqiponjën e tyre dy krenare!

Bill Clinton është miku me i mirë i shqiptarëve.

Presidenti Clinton, është një personalitet shumë i dahsur edhe për popullin e Kosovës, pas ndihmës që i dha gjatë luftës kundër Serbisë dhe në formimin e shtetit sovran të shtetit kosovar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here