SHPËRNDAJE

ë një vështrim të përgjithshëm politik të gjendjes aktuale të shteteve të Europës e vitit 1787, në këtë Tabelë pasqyrohet edhe Shqipëria e cila më parë ka qenë Epiri dhe Iliria.

tabela-e-vitit-1787

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here