SHPËRNDAJE

Miqësia mes Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Shqipërisë është e hershme, dhe kjo faktohet nga një video të bërë publike nga gazetari i Zërit të Amerikës Ilir Konomi, ku shfaqen Mbreti Zog dhe ish-ambasadori amerikan Herman Bernstein duke shetitur në Durrës.

Kjo video e rrallë është marrë nga një material më i gjatë filmik që gjendet në Arkivin e Qendrës së Historisë Hebraike në Nju Jork.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here