SHPËRNDAJE

Aksidentet rrugore janë të pamëshirshme në marrjen e jetëve të pafajshme, por fatkeqësisht ndodhin nga pakujdesia shumicën e rasteve.

Këtë mëngjes, një emigrant shqiptar është bërë dëshmitar i një aksidenti tragjik në Athinë, ku një meso burrë është përplasur për vdekje nga autobusi dhe pamjet janë vërtet të rënda.

Qytetari ka shkruar për JOQ:

Përshëndetje JOQ! Ka ndodh një aksident në Athinë dhe njëjtë si tek ne ambulanca dhe policia ende nuk ka ardhur edhe pse ka 40 minuta që viktima është në tokë.”

Bëmë fqinj të të ngjaj i thonë kësaj…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here