SHPËRNDAJE

Në fshatin Doblibare, Komuna e Gjakovës, të rinjtë vullnetar me famullitarin, Don Albert Jakaj, kanë zbukuruar me drita Kishën dhe oborrin e saj, me rastin e Krishtlindjes.

Vizitor të ndryshëm e vizitojnë këtë vend këto ditë për festat e fundvitit dhe mahniten me bukurinë e saj.

Ndërkohë, pamje të ngjashme me rastin e festave të fundvitit ka marrë edhe fshati Pjetërshan i kësaj komune. /Ex[ress/Image

Image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here