SHPËRNDAJE

Cilat ishin fiset Ilire te Reteve qe flet Straboni dhe Apiani ?

Ku jetonin dhe pse njihen kaq pak ?

Nje histori qe lidh te djeshmen me te sotmen, e qe tregon edhe sakrificat e jashtezakonshme te emigranteve shqiptare kudo ata ndodhen !!

Nuk duhet humbur !!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here