SHPËRNDAJE

Studiuesi Jaho Brahaj ka publikuar fotot e stolive të veshjes grave came, të cilat janë shumë interesante jo vetëm për t’u kundruar, por edhe për t’u çmuar e studiuar.

Ja shënimi i shkurtër shoqërues i këtyre stolive ngsa Jaho Brahaj:

Thesare nga Çamëria.
Stoli të veshjes së gruas çameShumë nga këto u grabitën nga vrasësit dhe vandalët shovinistëAto pak që u mbartën me vete pas genocidit u shitën per një kafshatë bukë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here