SHPËRNDAJE

Një anëtar i Forcave Speciale të Marinës Amerikane ka prekur zemrat e të gjithëve me një veprim të fundit. Ai është xhiruar duke hipur në majë të një shtylle për të rregulluar flamurin e vendit.

Derisa po bënte vrapin e mëngjesit, Dom Raso pa që flamuri tek ndërtesa e Forcave Speciale ishte në mënyrë të çrregullt dhe për pak sa nuk do të binte në tokë.

Duke iu falenderuar ndihmës së mikut të tij, ai ngjitet deri lartë, e kap flamurin, dhe e vendos siç ishte më parë.

“Nuk mund të kaloja nga ky flamur dhe të mos jepja gjithçka që kam. Ky flamur në majë të kësaj shtylle më kujton gjithçka rreth jetës”, ka shkruar ushtari në Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here