Ballina Authors Postimet nga rinor

rinor

703 POSTIME 0 COMMENTS

MUST READ

POLIFEMI dhe Galatea kishin tre fëmijë, Celti, Illyri dhe Gauli, nga...

Shkruan: Shqipe HOXHA POLIFEMI një nga Ciklopet e përshkruar në Odisen e Homerit. Në epikën e Virgjlt e përshkruan se si Enea vëzhgon Polyphemusin derisa ai...