Ballina Authors Postimet nga UNEJAMSHQIPTAR

UNEJAMSHQIPTAR

1211 POSTIME 0 COMMENTS

MUST READ

Jemi këtu në vendin tënë, që pa lerë diell e hënë!

Shkeputur nga : “Shqipja Pellazge” Altin  Kocaqi, Tiranë 2009 Origjinali botohet nga Giuzepe Foscarini” La lingue degli etruschi” Shpjegimi : “Lart në qiell” shfaqet një temen  dhe brenda...