Ballina Authors Postimet nga UNEJAMSHQIPTAR

UNEJAMSHQIPTAR

23 POSTIME 0 COMMENTS

MUST READ

Marrëveshjet turko-greke-jugosllave për shpërnguljen e shqiptareve drejt Turqisë

Konventa jugosllavo-turke e vitit 1938 dhe marrëveshja Jugosllavi-Turqi-Greqi e 28 shkurtit 1953 e njohur si pakti ballkanik e nenshkruar ne Ankara. Në bazë të hulumtimit...