BRABUS 900 është ‘raketa e rehatisë’ nëpërmjet sedanit luksoz.

Falë motorit ROCKET, supermakina luksoze arrin nivelet e performancës të makinave super sportive më të fuqishme në botë.

Sedani me performancë të lartë veçon veten me një prodhim të fuqisë prej 900 kf dhe një shpejtësi të lartë deri në 350 km/orë. BRABUS 900 ka një motor tëin-turbo V12 dhe arrin 100 km/orë në vetëm 3.7 sekonda.

Për më shumë detaje shikoni dy video në vazhdim.